Koppel je webshop met Exact Online

Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van de koppeling tussen Exact Online en Shopify, Magento, Woocommerce en Lightspeed.

Nu aan de slag

Het koppelen van Exact Online aan je webshop is niet altijd even makkelijk.

Er komt nogal wat bij kijken en je moet rekening houden met een flink aantal zaken. Wij hebben ruime ervaring met koppelingen naar Shopify, Magento, Woocommerce en Lightspeed naar Exact Online Handel.

Ook het inrichten van aflettermodules voor Mollie, Paypal, Bol of Amazon is mogelijk. Hiermee hoef je niet alle boekingen handmatig uit te voeren maar wordt dit geautomatiseerd. Zelfs koppelingen naar Blokker of FonQ zijn mogelijk!

Dus wil je jouw Webshop koppelen aan Exact Online Handel dan kunnen wij je hierbij helpen. Er is ook veel inhoudelijke financiele kennis aanwezig, dus het inrichten van de boekhouding zelf is ook mogelijk.

We blijven je ondersteunen en kan ons altijd bellen of appen voor ondersteuning, laagdrempelig, snel en goed.

Aflettermodule koppelen

Geen zin meer in alles handmatig uitzoeken? Gebruik onze module en binnen een werkdag ben je online met de aflettermodules.

Koppeling met Fonq en Blokker

Orders van affiliate partners worden automatisch ingelezen en verwerkt. Geen uitzoekwerk meer, en binnen een dag operationeel.

Webshop koppelen

Van alle gangbare shops zijn er koppelingen die binnen een paar dagen opereationeel zijn. Wij helpen je van a tot z.

Inrichting administratie.

Inrichten van grootboek, facturatie, artikelen of voorraad, we hebben het allemaal gedaan. We komen naar je toe en laten zien hoe het werkt.

The productizers hebben ons geholpen met het leggen van de koppeling tussen onze Shopify webshop en Exact Online, daarnaast hebben ze de aflettermodule zo ingericht dat deze perfect onze aflettering regelt.

Boaz de Jongschoonmaakmagazijn.nl

Hulp nodig bij het koppelen van Exact online? Neem contact op met één van onze consultants. Stuur vrijblijvend een bericht.